Nak Sponsor Kena Ikhlas ! JANGAN HIPOKRIT !






Harini rasa mcm nak *BALING LAPTOP* je !!

first sekali aku nak ckp kat korang siasat dulu masa pilih sponsor
sebab aku pernah tya dia nak jadi sponsor untuk GA mojat tak ?
xpelah korang tgk je gmbar kat bawah ni 




then lepas mojat dah siap 100% buat entri GA .. 
Mojat teros bgtau dia 
bila bukak je msg tu balik , dia keluar mcm ni

ayat mcm mintak kaki je


bila dah jadi camtu , aku tak give up , aku teros refresh2 
lastly aku ternampak status Mohd Zuhri and Zakie Azid
yang bertajuk *Aku Ditipu Oleh Sponsor dan
aku teros baca entri dorang !
rupanya masalah dorang sama mcm apa yg aku hadapi !


APA-APA PON AKU KASI TAU KORANG , SIASATA LAH DULU SEBELOM MEMILIH SPONSOR !

DAN TOLONG SEBARKAN SEBELOM APA2 TERJADI :D


31 comments:

Princess Syazliyana said...

haduii mcm2 lah..

Diyana Hani said...

blog n page katak tu masih wujud lagi ye..nie ea??
https://www.facebook.com/pages/Katak-Comel/305848862794256

http://katakcomel.my/katak-comel-kini-lebih-segar-dengan-katakcomel-my/

orang yang sama ke apa ni..

Mojat Cerewet said...

taktau lah pulak ! tapi nama page dia dulu *ONG KEDEK's ShOP*

therosputih said...

dasat...by the way, if nak sponsor, boleh contact saya...

Mojat Cerewet said...

oke , thanks

coklat susu said...

macam-macam ragam ///.\\\

Azwar Syuhada said...

Macam ini punya orang ada juga ye.. teruk btol!!

Qeela Aini said...

Thanks for the info yee. Stay strong ok? mmg careful gile laa pasnh kn.maybe if ade nk sponsor mahal2 tuh kne soh post kt kite dulu ke ape kot in case xmo jd camni lagi? hmm pe2 pun no worries Allah ade, die xkn terlepas :)

Mojat Cerewet said...

oke ,.. gud idea ,

Mojat Cerewet said...

kan ! huhu

Mojat Cerewet said...

zaman dah berubah !

ArifahLee's said...

Kena tipu oleh orang yang sama? HUH! Macam mintak kaki je ni. Eh tak, mintak tangan, mintak siku. HUHU!

Siti Safiyyah said...

hati2 lah lepas nie.. ish2 tak baik betul kan..

Mojat Cerewet said...

awak kena tipu gak ke ?

Yana Sakura said...

hish..mcm2 karenah owg skunk nie..sabar ye..but I think owner page ONG KEDEK's ShOP tu xsama dgn page https://www.facebook.com/pages/Katak-Comel/305848862794256 nie..sbb owner page Katak Comel xpernah buat bisnes on9..papepn jgn risau yea..Allah tu Maha Adil..nnt lambat laun mst terbuka jgk pekung di dada beliau tu.. :)

#for comfirmation cuba pm owner Katak Comel..

Tiey said...

hari tu pun dah ader terbace entri yang sponser menipu nie.... rasenye orang yang same lah...

Adam Faiz said...

teruknya! i pembaca pun naik geram -..-

cik amal said...

sabar ya.. ni dugaan ni.. mungkin allah nak kita lebih berhati-hati

Nur Aina Syafiqah said...

Uish , bahaya nih . Reject lah kalau org yg sponsor mahal2 tu , hehe. #bolehpulak

dEdEQ dE wIshEs said...

BERANI GILERRRR KOT

Busyra Bt Takiyudin said...

mmg sakit hati kalo jd macam ni. sabar k. akak pown penah kena tipu. tp sabar je laa

Edo Hayra said...

ada jugak org mcm neh ek.. kes naya ni

Mojat Cerewet said...

ye , saya baru tahu

Mojat Cerewet said...

mmg pon

Mojat Cerewet said...

kan ! apa lagi yg penah alaminya

Mojat Cerewet said...

tgh sabar :D

Nana Liena said...

orang yang sama juga ya..kesian yg ditipu ...huhu..harap lepas ni berhati2

Dhia Dirham said...

Jahat btol!

Adam Faiz said...

sabar kay :)

Nur Hidayah said...

doakan supaya sponsor ni dh tk menipu lgi..

Fya Pelangi said...

scaryyy :/