Oh My SuperBean ! Selamat Dilahirkan -_-'


heypp korang :D sehat ? heee :# , oke skrg bukan nak crita pasal sihat ke tak sihat
skrg ni nak crita fassal my SuperBean OKAY ? ha ! tak kenal ? :( 
ha ! sbb xkenal lah tujuan entry ni diadakan 
heee :3 lets terjah my SuperBean 

hehe omey tak SuperBean titeew ? 

Nama Penuh : MR. SuperBeans bin Mr.Hero 
Nicname : SuperBean
Tarikh Lahir : 29.9.2013 
Tempat Lahir : Dalam photoshop CS3 -_-
Jam : 2305 
Barang Untuk Melahirkan : Magic Wand , Filter , Distore :3 *xpenting okehh 

Apa kebenda aku merepek ni -_-'' ! oke if korang suka dengan artwork terbaru mojat ni boleh lah KOMEN , LIKE , FOLLOW BLOG untuk perkembangan terbaru :) oke gud bye 

btw kalau nak letak gambar korang pon bole :) buat masa ni free jee .. maybe klo mojat dah betol2 boleh buat dgn bagos @ cantik @ tertarik , baru boleh buat tempahan :)

     

3 comments: