First Giveaway by Mojat


http://i.imgur.com/i4F1cVK.png


     ASSALAMUALAIKUM .. ALHAMDULILLAH tercapai jugak impian ni nak buat GA ni ..
Harap2 GA ni berjalan dgn lancar dan tak sesak .. :P
Dijemput semuanya join oke .. 
Oke tanpa membuang masa lagi .. 
Dengan BISMILLAHIRAHMANIRAHIM . 
mojat merasmikan GA pada harini (tarikh)



! PALING WAJIB FOLLOW BLOG MOJAT ! 
DAN LIKE FANPAGE MOJAT == SINI!

WAJIB Follow Blog Sponsor


WAJIB Like Fanpage Sponsor



WAJIB Klik Iklan Ni .. WAJIB SANGAT SEBAB SIKIT (clear cookies dulu) 

 !! SINI !!  !! SINI !! !! SINI !! !! SINI !!


Buat entry
1. tajuk entry *First Giveaway By Mojat*
2. tampal banner kat atas tu di entry anda and backlink-kan ke entry ini .
3. letak url entry kat kotak komen *dekat tempat lain tidak dilayan* (penting)



Pemilihan Pemenang

1. Entry kreatif  ( buat ayat sendiri kalau nak menang)
2. Tangan tercabot :P
3. Blog Kemas , Cantik , Menambat hati mojat 



NOTA CUKULUKUITT : Harap ramai lah join.. first time buat ga.. kalau ramai join.. nnti mojat tambah hadiah yg lagi best... hehhe.. dan setiap peserta,sesiapa didapati..tidak mengikut syarat yang berada diatas seperti yg ditetapkan,.. klau korang menang.. hadiah yang korang dapat tidak berkat tau.. mugkin mojat tak kan cek satu-satu.. tengok yang follow ke tak.. pandai - pndai lah korang jujur pada diri sendiri,,. ingat menipu itu berdosa tau :) hah.. lagi satu, mungkin akan ade penambahan sponser, so.. keep alert okey? hhah.. satu lagi sponser pun boleh join.. kalau korang menang, mojat akan pastikan korng tak kn dapat hadiah yg korang sponser..hehehhe..


 credit Anis (nota cukulukuuit di copy dr hanis .) 




SENARAI HADIAH 
header / banner / footer (mojat) boleh pilih
 review blog x 3 (Hanis Amar)
Handmade Keychain x 1 (Lollyshoppe)
Review blog x 2 (Huda)

review blog x 3 (Bella)

Cursor Name x 2 (Deq Ra)

review x 5 ( Elsa Mayra)

Topup RM5 x 2 (Blog Bingkisan Hati)

topup RM5 X 2 ( Amiera)

Banner blogx2 (syaika)

 









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

ArifahLee's said...

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-mojat.html

nabila biela said...

gudluck semue