Happy GiveAway by MOJAT CEREWET



TAMAT


Orait .. kalini mojat nak buat satu GA khas untuk cuti sekolah ni .. haha ..
GA kalini bernama HAPPY GIVEAWAY BY MOJAT CEREWET..
korang nak tau hadiahnye apa .? hadiah nye ialah *HEADER BLOG FANCY*
korang boleh mintak nak design macam mana dan nak tulis apa..
mmg hadiah simple .. tapi mojat akan cube sedaya upaya untuk buat header yg lebih 
FANCY dan CUTE jika diminta .. 

SYARAT-SYARAT


  • Buat satu entri pasal **Happy GiveAway by MOJAT CEREWET**
  • Tepek banner yg tak seberapa banner tu kat entri
  • Backlinkkan ke entri ni 
  • Follow blog MOJAT
  • Like fanpage SATU  dan DUA 
  • Klik iklan SATU , DUA dan TIGA
  • Tinggal link entri korang kat comment box *komen box sahaja , lain2 tidak dilayan
  • Tarikh tamat TEPAT pukul 12 malam ni .. *27 mei 2013*

Pemilihan Pemenang Berdasarkan

  • Entri tercantik di mata mojat
  • Blog ringan dan kemas 
  • JUJUR
5 PEMENANG DICARI ! JIKA RAMAI JOIN , HADIAH BERTAMBAH , TAPI TETAP HEADER BLOG FANCY

7 comments:

Setiasmile said...

JOin... http://setiasmile.blogspot.com/2013/05/happy-giveaway-by-mojat-cerewet.html

Haswan Syakier said...

Sudah di buat postnya.
Harap-harap menang ='D

URL Post: http://illution-paradox.rc.my/2013/05/happy-giveaway-by-mojat-cerewet.html

Sabrina SA said...

http://sabghina.blogspot.com/2013/05/happy-giveaway-by-mojat-cerewet.html

Eyma su said...

join..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/happy-giveaway-by-mojat-cerewet.html

HaniesSofea_98 said...

join :D

http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/05/happy-giveaway-by-mojat-cerewet.html

Setiasmile said...

datang lapor diri... =D

Mojat Cerewet said...

lapor di fb yee