CARA LETAK 2 GAMBAR DALAM SATU PAGE


Hello reader ! hari ni mojat nak buat tutor CARA LETAK 2 GAMBAR DALAM SATU PAGE 
tutor ni akak EYMASU yg REQUEST
so jom scroll down

Mula2 ! korang bukak gambar yg korang nak 
lepastu korang right klik dan klik copy ! *mcm gambar dibawah




kedua : korang bukak microsoftword ! dah paste kan dibahagian text tu , mcm gambar dibawah


3 : lepas dah paste dia jadi camni ! nak kecikkan ? let scroll down


4 : nak kecikkan gambar ! korang klik gambar tersebut , dan tengok kat penjuru tu akan ada satu .. 4 kot , ade 4 bulatan kecik ! so korang tarik salah satu bagi kecikkan !


5 : paste lagi satu dibawah gambar tu dan kecikkan macam biasa ! 


LASTLY : SIAP ! itS A veRy SiMplE @ dan korang boleh lah print yee :) 




GOOD LUCK AND GUD BYE ALLS




mojat menerima tempahan edit blog dengan harga yang murah klik sini 

4 comments:

Eyma su said...

thank u..esok dah boleh print..huhu..^_^

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Adam Faiz said...

nice tutor ^_^

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik header tu. akak suka warna purple! nice tuto.