Template For SALE


HELLO PEEPS ! hari ni nak buat SATU PROMOTION GILA GEMPAK
mojatt dah hampir siapkan satu template :D yg bernama * BLUE AIR * 
template ni mojat buat cantik2 dan sesape berminat boleh PM mojat :D


Oke ini lah template yg di maksudkan :D
 sesapa yg berminat boleh PM SINI

Untuk pengetahuan ! Bulatan kat header tu untuk letak gambar korang :D
if korang nak letak gambar sila beri gambar sekali dkt saya 
KALER ? ha ! kalau korang nak tukar kaler mojat akan cas rm10 , better xyah tukar lah ..

HARGA ASAL RM30
HARGA PROMOTION RM25

so cepat - cepat lah tempah ye sebelom promotion TAMAT 

1 comment:

leogurl94 said...

Wahh :) Btw nice blog mojat ^^ cool sangat