Donat Tutorial *excel


Hello Peeps ! hari ni *20.7.2013* mojat dah siapkan satu tutorial donat !
kalau korang READER TETAP blog ni or PERASAN
semalam mojat ada buat satu DONAT ! *siap dgn entry lagi you >_< aww
orait , tutor ni mojat buat drpada blog kak DANI

Tutor ni menggunakan EXCEL ,
tutor ni mojat nak share kat korang melalui VIDEO !
if korang nak yg bergambar boleh klik nama DANI

ORAITT JOM SCROLL DOWN

.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..
..
.



video


IF KORANG SUKA SILALAH KOMEN YE :D

3 comments:

Adam Faiz said...

wah,thanks mojat,nak try ah ^___^

Keri Ikhwan said...

bentuk love tu buat satu je cukup. lepas tu copy paste copy paste je. lg cepat.
cuba explore fungsi gradient, opacity, soft edges.. lagi ohsem nanti. apapun permulaan yg bagus

Mojat Cerewet said...

@Keri Ikhwan


tak suka copy paste >_< dah penah buat but semua terpadam :D tutor ni pon buat untuk ADAM :D thanks