! Donut OH Donut !



Hello korang ! malam ni mojat dah siapkan beberapa ! DONAT !
DONAT ni mojat buat GUNA EXCEL :D 
teringat nak buat mende ni sebab dok tgk org PING kat group je 
pasal DONAT ! :D so lets scroll down :D

This is MY DONAT ! !! >_<

haha , Donat ni bukan untuk deFREEBIES ! kalau nak boleh reques kat CBOX :D
dah tu je kot update kalini, takdak idea malam2 *OUPSS DAH PAGI >_<


If korang suka dgn ARTWORK MOJAT ni , boleh lah komen ye :D


COPYRIGHT© Blog Mojat Cerewet
Restricted Do Not Copy!. Thank You.
Kepada yang berminat bolehla membuat tempahan melalui

3 comments:

leogurl94 said...

Hee . Comel lah donut tuh :)

Adam Faiz said...

wah sedapnyaa,pandai mojat buat,heee...

Miss Huda said...

Comelnya. suka donut lep lep tu. nak 1 boleh...hehehe